Πίνακες - Κορνίζες - Αφίσσες

Στο κατάστημά μας θα βρείτε συλλογές με πίνακες, κορνίζες, και κορνίζες για φωτογραφίες σε κάθε στυλ, σε διάφορες τιμές.

Φτιάξτε έναν τοίχο με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες ή πόστερ ή φτιάξε μια γκαλερί στο σπίτι σας και εντυπωσιάστε με χαμηλό κόστος. Με μια μεγάλη ποικιλία σε κορνίζες σε διάφορα σχέδια και χρώματα, κλασικές ή μοντέρνες, θα δώσουν χρώμα και στυλ στο πιο απλό πόστερ ή παζλ.

Το καδράρισμα ενός έργου τέχνης είναι σημαντικό και απαραίτητο για την ανάδειξη του έργου. Θα χαρούμε να σας δούμε απο κοντά, για να συζητήσουμε για την καλύτερη επιλογή μέσα απο την μεγάλη ποικιλία κορνιζών μας και πασπαρτού, ώστε να αναδειχτεί το έργο σας με τον καλύτερο τρόπο.

Επίσης διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία πινάκων ζωγραφικής διαφόρων ζωγράφων σε διάφορες διαστάσεις, που μπορούν να συνδιαστούν με ανάλογες κορνίζες για την διακόσμηση του χώρου σας.

Πίνακες ζωγραφικής με τοπία ή πορτρέτα, ρομαντικά, κλασσικά και μοντέρνα σχέδια, μεταξοτυπίες, συνθέσεις και μεμονωμένοι πίνακες καθώς και αντίγραφα πινάκων σε διάφορες διαστάσεις.

Για πιο οικονομικές λύσεις υπάρχουν αφίσσες και αντίγραφα πινάκων που μπορείτε να επιλέξετε απο κατάλογο.

Διαθετουμε ακόμη φωτογραφοθήκες στάνταρ διαστάσεων φωτογραφίας, δικής μας κατασκευής.

Κορνίζες για φωτογραφίες σε πλούσια ποικιλία σχεδίων, στολίζουν τον χώρο σας οικονομικά ή γίνονται το προσφιλές δώρο για τους αγαπημένους σας!

Ακόμη αναλαμβάνονται καθρέπτες διαστάσεων που θέλετε με την κορνίζα που επιλέγετε.

Επισκεφτείτε το κατάστημά μας να δείτε από κοντά τα σχέδιά μας και να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία και στον χώρο σας!

  • image1image1
  • image2image2
  • image3image3
  • image4image4
  • image5image5
  • image6image6